+35924373452

+35924373452

Договорни условия и сроковеПри правене на поръчка чрез този уебсайт, Вие се съгласявате с договорните условия и срокове, изложени по-долу. Моля, прочетете условията внимателно, преди да направите своята поръчка.

І. Продукти

Garcinia Loss е основен продукт за отслабване. Той е 100% природна хранителна добавка, която е сертифицирала качеството и произхода по всички стандарти.

ІІ. Цени и промоции

Всички цени в сайта са крайни. Доставката на всички продукти се извършва от куриер. Цената на продуктите е обект на промяна без предварително известие. Купувачите ще бъдат таксувани според цената на продукта, която е била актуална към момента на закупуване на продукта.

ІІІ. Поръчки

Поръчките могат да бъдат направени само онлайн чрез попълване на формуляра за поръчка, предоставен на сайта. Необходимо е да попълните всички полета

ІV. Изпращане

Поръчките ще бъдат доставени в рамките на 1-3 работни дни от датата на покупка. Ако поръчаните продукти не са налични, клиентите ще бъдат уведомени за това. Ние не носим отговорност за каквото и да било забавяне или неизпълнение на някое от нашите задължения, ако забавянето или неизпълнението е резултат от събития или обстоятелства извън нашия контрол.

V. Политика на връщане

Нашите клиенти имат всички права, посочени в Закона за защита на потребителите (ЗЗП) .

Искания за връщане или анулиране могат да се изпращат на имейл: . Искането трябва да включва причината за подаденото оплакване. Запазваме си правото да не приемаме дадено искане, ако причините са неоснователни.

Замяна

Купувачът има право да замени закупените от него стоки. В този случай всички транспортни разходи и всяка евентуална разлика в цената на старите и нови продукти ще бъде за сметка на купувача.

VІ. Права и задължение на продавача

Задължения

Да следваме стриктно Закона за защита на личните данни.
Да защитаваме личните данни на нашите клиенти.
Да доставяме поръчаните продукти в рамките на договорения срок до посочения адрес.

Права

Имаме правото да не изпращаме поръчани стоки, в случай че предоставеният адрес е невалиден или несъществуващ.
Ние не носим отговорност за информацията, упомената от производителя на продукта.

VІІ. Права и задължения на купувача

Задължения

Посочете валиден телефонен номер, имейл и адрес на доставка.
Платете цената на поръчаните стоки.
В момента на доставка Вие или Ваш представител трябва да бъде на разположение.
Не си измисляйте поръчки.
Не си измисляйте коментари за продукти и не предоставяйте каквато и да е друга невярна информация.

Права

Клиентът има право да получи поръчаните стоки в рамките на предвидения срок.
Клиентът има право да се откаже от доставените стоки в рамките на 7 работни дни съгласно Закона за защита на потребителя.

VІІІ. Промени в договорните условия и срокове

Имаме право да променяме тези Договорни условия и срокове по всяко време, но това право няма да засегне съществуващите Договорни условия и срокове, приети от Купувача по време на правене на поръчката. Моля, проверявайте периодично в уебсайта за промени в раздела за Договорни условия и срокове.